Vleutenseweg Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Vleutenseweg Utrecht NederlandDeze gezellige en ruime studio is gelegen aan de Vleutenseweg, een levendige buurt nabij het centraal station en het stadscentrum. De studio bevindt zich boven een supermarkt, dus je hebt alles wat je nodig hebt gewoon beneden. Elke ochtend word je wakker met de geur van versgebakken brood van de bakker die ook even beneden is.Het appartement:De Vleutenseweg ligt vlakbij het centraal station. De studio is een gebouw met andere appartementen. en beneden op de begane grond is er een supermarkt en zijn er diverse restaurants. Het appartement heeft een gedeelde badkamer, toilet en keuken.

Je vind de Studio aan de Vleutenseweg Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Vleutenseweg Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Vleutenseweg in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Vleutenseweg in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Vleutenseweg in Utrecht

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vleutenseweg Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren