Vliegenstraat Bunde Nederland in Bunde via Huurflits

Vliegenstraat Bunde NederlandVolledig gerenoveerde studio met vloerverwarming en vloerkoeling. Eigen badkamer en toilet, kitchenette met koelkast en spoelbak.PVC vloer en gordijnen.Woning gasloos en voorzien van zonnepanelen, Trippelglas en zeer goede isolatie. Complex heeft in totaal 5 studio’s die een extra keuken delen met Bora en vaatwasser en extra 2e koelkast.Studio heeft een eigen voordeur en een hoofdentree met elektrisch driepuntsslot.

Je vind de Studio aan de Vliegenstraat Bunde Nederland  te Bunde nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Bunde aan de Vliegenstraat Bunde Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Bunde. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Vliegenstraat in Bunde wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Vliegenstraat in Bunde – Klik hier

Details van Studio Vliegenstraat in Bunde

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vliegenstraat Bunde Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren