Vlierhoven Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Vlierhoven Maastricht NederlandTe huur in de populaire wijk Amby een prachtig 2 slaapkamer appartement geschikt voor senioren vanaf 55 jaar. Dit ruime appartement is gelegen op de 2e verdieping van het goed onderhouden seniorencomplex.De woonkamer is circa 45m2 en biedt toegang tot de overige vertrekken. De open keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven magnetron en spoelbak met spoelbak. Het appartement heeft 2 slaapkamers. De badkamer (ca. 8m2) is voorzien van een inloopdouche en wastafel met spiegel en toilet. Het appartement beschikt tevens over een berging. In de onderbouw van het complex bevindt zich een berging van ca. 3m2 beschikbaar. Het betreft een aanleunwoning in een seniorencomplex waar bewoners van 55 jaar en ouder in aanmerking komen. De vloer, badkamermeubels en vitrage zijn ter overname.

Je vind de Appartement aan de Vlierhoven Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Vlierhoven Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vlierhoven in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vlierhoven in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Vlierhoven in Maastricht

Prijs – 1024.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlierhoven Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren