Vlierstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Vlierstraat Enschede NederlandWesselerbrink ligt in het zuiden en is één van de grootste wijken van Enschede. Omdat het zo groot is, is de wijk opgedeeld in verschillende buurten. Elke buurt heeft haar eigen verzameling winkels en scholen. Straten zijn gebouwd rondom een pleintjemet speelvoorzieningen, de brinken. Midden in Wesselerbrink staat het overdekte winkelcentrum en ligt het Wesselerbrinkpark.Wesselerbrink Noord bestaat uit Wesselerbrink Noord-West en Wesselerbrink Noord-Oost. Hier zijn meerdere scholen voor basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs aanwezig. Ook is er in de wijk een ruime keuze op het gebied van kinderdagopvang. Het winkelcentrum biedt onderdak aan verschillende supermarkten, winkels en eetgelegenheden. De wijk is goed bereikbaar via de Broekheurne-Ring, Buurserstraat, Broekheurne Rondweg en de Vlierstraat.

Je vind de Appartement aan de Vlierstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Vlierstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vlierstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vlierstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Vlierstraat in Enschede

Prijs – 620.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlierstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren