Vlietlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Vlietlaan Rotterdam NederlandDe woningen hebben een oppervlakte van circa 64m2 en zijn gebouwd in 1923. De charmante kenmerken van de woningen zijn snel terug te vinden.De woningen zijn voorzien van veel natuurlijke lichtinval en (deels) van een nette vloer.De keuken, badkamer en toilet zijn geheel vernieuwd! Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd.Bij binnenkomst treft u de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en karakteristieke elementen.De slaapkamer is groot en er is een extra kamer die gebruikt kan worden als werk- of studeerkamer.Voorzien van energielabel A.

Je vind de Huurwoning aan de Vlietlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Rotterdam aan de Vlietlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Vlietlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Vlietlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Huis Vlietlaan in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlietlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren