Vlooswijkstraat Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

Vlooswijkstraat Terneuzen NederlandKnusse studio, gelegen in hartje centrum met alle voorzieningen op loopafstand. In deze voormalige notariswoning zijn 3 studio’s gecreëerd. Het geheel is door de jaren heen diverse malen stijlvol gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen.Indeling:Ruime hal met statige trap naar de verdieping.1e verdiepingOverloop, toiletruimte met hangtoilet, badkamer en toegang tot de studio. De studio meet circa 40m2 en is voorzien van een praktische woonkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak.De sfeervolle studio is deels gemeubileerd.Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon en het riante dakterras.

Je vind de Studio aan de Vlooswijkstraat Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Terneuzen aan de Vlooswijkstraat Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Vlooswijkstraat in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Vlooswijkstraat in Terneuzen – Klik hier

Details van Studio Vlooswijkstraat in Terneuzen

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vlooswijkstraat Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren