Voedingskanaalweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Voedingskanaalweg Maastricht NederlandIndeling woning• parterreEntreehal/lange gang (incl. meterkast/garderobe), trappenhuis en bijkeuken/berging (8m²) met klein keukenblok v.v. witgoed-aansluitingen en ruimte voor plaatsen van fietsen.• 1e verdiepingOverloop, trappenhuis en dubbel openslaande deuren (van/naar woonkamer), keuken (7m²), woonkamer (25m²) en luxe badkamer v.v. douchecabine, wandcloset en wastafel geïntegreerd in badmeubel. De hoekvormige aanbouwkeuken is uitgerust met een kunststof werkblad v.v. 1½ rvs spoelbak, 4-pits gas-kookplaat v.v. afzuigscherm, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en veel kastruimten.• 2e verdiepingOverloop en 2 slaapkamers (9m² en 10m²).• 3e verdiepingLage zolderruimte, uitsluitend te gebruiken als opslag van goederen.

Je vind de Appertement aan de Voedingskanaalweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appertement ligt in de stad Maastricht aan de Voedingskanaalweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appertement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Voedingskanaalweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Voedingskanaalweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Voedingskanaalweg in Maastricht

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voedingskanaalweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren