Volmerlaan Rijswijk Nederland in Rijswijk via Huurflits

Volmerlaan Rijswijk NederlandGrijp de kans om te genieten van een kamer met alle nodige faciliteiten! Deze kamer heeft een echt rustiek maar comfortabel ontwerp. Deze ruimte biedt aankleding, een comfortabel bed met wat opbergruimte eronder voor de nachten, een minikoelkast voor wat late night snacks, gratis wifi en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, kortom een fijne plek om kom naar huis! In hetzelfde gebouw bevindt zich een restaurant dat voor uw gemak heerlijke ontbijt-, lunch- en dinermaaltijden biedt.De Volmerlaan is vooral een bedrijventerrein en bedrijventerrein met diverse kantoren en bedrijfsfaciliteiten. Je hebt toegang tot verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants. Het gebied ligt ook dicht bij recreatieve voorzieningen, zoals parken en sportclubs, die mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten en lichaamsbeweging. Het park ‘Elsenburgerbos’ is een groot bospark met wandelpaden, picknickplaatsen en een meertje. Het is een plek om te wandelen, joggen en fietsen en dichtbij je nieuwe huis.Het gebied is goed ontsloten ten opzichte van de hoofdwegen en snelwegen, waardoor het goed bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn diverse bus- en tramhaltes in de buurt, die een goede verbinding bieden met andere delen van Den Haag. Met de trein is het slechts 25 minuten naar Rotterdam centraal station

Je vind de Kamer aan de Volmerlaan Rijswijk Nederland  te Rijswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rijswijk aan de Volmerlaan Rijswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rijswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Volmerlaan in Rijswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Volmerlaan in Rijswijk – Klik hier

Details van Kamer Volmerlaan in Rijswijk

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Volmerlaan Rijswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren