Voltastraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Voltastraat DenHaag NederlandGezamenlijke entree: trap naar de 1e verdieping. Leuke en gezellige woonkamer met leuk uitzicht op het plein, met luxe open keuken, van alle gemakken voorzien. Laminaat vloeren. Ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en designradiator. 1 slaapkamer. Mooi vrij uitzicht. Volledig gerenoveerd en nieuw ingericht.

Je vind de Appartement aan de Voltastraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Voltastraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Voltastraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Voltastraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Voltastraat in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voltastraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren