Volthebrink Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Volthebrink Enschede NederlandDe studio is voorzien van een een eigen badkamer met douche toilet en wastafel. De keuken is gelegen in de studio en is v.v. inbouwapparatuur: koelkast, magnetron, afzuigkap en 2 pits elektrische kookplaat. Deze studio is zelfstandig en er kan eventueel huurtoeslag aangevraagd worden. Daarnaast staat er een wasmachine en droger beneden in de hal waar gezamenlijk gebruik van wordt gemaakt.

Je vind de Studio aan de Volthebrink Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Volthebrink Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Volthebrink in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Volthebrink in Enschede – Klik hier

Details van Studio Volthebrink in Enschede

Prijs – 525.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Volthebrink Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren