Voordelen van Huurstunt

Als u op zoek bent naar een huurwoning dan is het internet een echte uitkomst. Waar u in het verleden de krant elke dag in de gaten moest houden en op tijd moest bellen om een huurwoning te vinden en te krijgen is het tegenwoordig wel anders. Bij Huurstunt kunt u namelijk eenvoudig online uw huurwoning vinden. Huurstunt is namelijk een soort Funda alleen dan niet voor koopwoningen, maar alleen voor huurwoningen. Met inmiddels een aanbod van meer dan 10.000 huurwoningen welke verspreid zijn door heel Nederland vind u bij Huurstunt naar alle waarschijnlijkheid uw huurwoning. Het mooie van huurstunt is dat u zonder te betalen op zoek kunt gaan naar een huurwoning. De voordelen van huurstunt zijn hierdoor best groot. Net zoals op een Funda eenvoudig op zoek gaan naar een huurwoning

De voordelen van Huurstunt

Zoals gezegd is Huurstunt.nl een bemiddelingswebsite voor verhuurders en huurders. Sinds 2007 is het platforum en aanbod van huurwoningen explosief gestegen op Huurstunt waardoor u als woning zoekende eenvoudig vele huurwoningen kunt terugvinden. Het mooie van dit platforum is dat u met een gratis account al meteen toegang heeft tot een groot aanbod van huurwoningen. Hierdoor kunt u rustig eens rondkijken wat er in uw regio te huur is en wanneer deze beschikbaar is. Het aanbod van huurwoningen in o.a. Amsterdam, Utrecht, Groningen en Tilburg is bijzonder groot te noemen. Het zijn namelijk niet alleen eengezinswoningen die u terug kunt vinden, maar ook studios, kamertjes en appartementen welke verhuurd worden zijn op deze website terug te vinden.

Door het ruime aanbod aan woningen op Huurstunt is er eigenlijk voor ieder wat wils. Omdat ze tevens landelijk werken kunt u huurwoningen echt door heel Nederland terugvinden. Of u nu een woning in een van de studentensteden wilt vinden voor een paar jaar, of een leuke eengezinswoning in de plaats naar keuze. Alles is eenvoudig mogelijk en aangezien deze woningen in de vrije sector staan heeft u niet te maken met wachtlijsten etc. Als een woning beschikbaar is en u bereikt als eerste een overeenkomst met de verhuurder dan is de huurwoning voor jou.

Premium account op Huurstunt

Als u een woning gevonden heeft die aan uw eisen voldoet moet u echter wel tijdelijk een premium account hebben. De voordelen van een premium account op Huurstunt zijn namelijk als volgt:

  • Alle informatie van een woning word vrijgegeven (foto’s, volledig omschrijving en beschikbaarheid)
  • U kunt reageren op een woning met eventuele vragen
  • U kunt de woning daadwerkelijk gaan huren
  • Aanvraag van bezichtiging

De voordelen van Huurstunt met een premium account zijn hierdoor dat u geen gekke commissies hoeft te betalen aan een bemiddelaar. U bent alleen tijdelijk kosten kwijt voor een premium account welke u maandelijks kunt opzeggen. Op het moment dat u een woning gevonden heeft, of geen interesse meer heeft dan zijn deze kosten meteen weg. Zeker als u een woning gevonden heeft en u alleen bezichtiging wilt plannen en eventueel over wilt gaan naar een daadwerkelijke huur hoeft u maar 1 maand premium kosten te betalen.

Direct Wonen Huren