Voordersteeg Wilp Nederland in Wilp via Huurflits

Voordersteeg Wilp NederlandIndelingBegane grond: Hal, toilet, badkamer voorzien van wastafel en douche, lichte woonkamer op de hoek met open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren kom je bij het terras aan de achterkant. Via de woonkamer kom je in de bijkeuken waar je de wasmachine aansluiting vindt. Op de begane grond bevinden zich tevens 2 kamers die je kan gebruiken als slaapkamer of als thuiskantoor.Eerste etage: Overloop, badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en aparte douche. 5 kamers waarvan 4 te gebruiken als ruime slaapkamer. Via de vlizotrap kom je bij de zolder die ideaal te gebruiken is als opbergruimte.De tuin rondom is deels afgezet met een hek. Aan de voorzijde heb je een mooie haag met gras.

Je vind de Huurwoning aan de Voordersteeg Wilp Nederland  te Wilp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Wilp aan de Voordersteeg Wilp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Wilp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Voordersteeg in Wilp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Voordersteeg in Wilp – Klik hier

Details van Huis Voordersteeg in Wilp

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 8
Woonoppervlakte – 191

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voordersteeg Wilp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren