Voorhaven Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Voorhaven Rotterdam NederlandIndeling: 2 kamer appartement volledig gemeubileerd in historisch pand op de eerste verdieping. Perfect voor een jong stel of iemand die in de stad wil wonen. Mooiste stukje Rotterdam. de televisie is niet inbegrepen.

Je vind de Appartement aan de Voorhaven Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Voorhaven Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Voorhaven in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Voorhaven in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Voorhaven in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorhaven Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren