Voorhaven Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Voorhaven Rotterdam NederlandIn het hart van Historisch Delfshaven gelegen 2-kamer appartement op de eerste verdieping. Met uitzicht op de jachthaven, historische woonboten, korenmolen etc. Zie fotogebied. Historisch Delfshaven: Deze pittoreske gracht is een van de weinige delen van de oude stad die het bombardement op Rotterdam in 1940 heeft overleefd. Het heeft een opmerkelijke geschiedenis als plek waar de Pilgrim Fathers naar Amerika vertrokken en als geboorteplaats van zeeheld Piet Hein. Rondom de Voorhaven en Achterhaven staan ruim 600 jaar oude grachtenpanden, waarvan Stadsbrouwerij “De Pelgrim” de bekendste is. Anno 2017 is Delfshaven een levendige stadswijk met een grote diversiteit aan voorzieningen zoals winkels, sportverenigingen, scholen, markt, bibliotheek, speeltuinen en het unieke Dakpark. Historisch Delfshaven is een autoluwe oase van rust, een romantisch dorp midden tussen de (verborgen) eeuwenoude grachtenpanden vind je gezellige antiek- en snuisterijenwinkels, kunstenaarsateliers, bierbrouwers en een grote diversiteit aan restaurants . De ligging is fantastisch, je fietst zo naar het centrum van Rotterdam en er is goed openbaar vervoer en uitvalswegen nabij. Indeling: Volledig gemeubileerd 2 kamer appartement in historisch pand op de eerste verdieping. Ideaal voor een jong stel of iemand die in de stad wil wonen. Mooiste stukje Rotterdam. de tv is niet inbegrepen

Je vind de Appartement aan de Voorhaven Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Voorhaven Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Voorhaven in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Voorhaven in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Voorhaven in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorhaven Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren