Voorstraat in Utrecht via Huurflits

VoorstraatGelegen in een levendige buurt in het centrum van Utrecht, is dit grote en moderne gebouwencomplex gehuisvest in een rij gebouwen aan de Voorstraat; een bruisende straat in het centrum van Utrecht. De Universiteit Utrecht is op korte loopafstand bereikbaar! Als je door de buurt dwaalt, kom je veel supermarkten, winkels, cafés en restaurants tegen. Ook is er een bushalte aan het einde van de straat en ligt de accommodatie op slechts 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Ook op de fiets ben je snel bij de Universiteit Utrecht. Andere voorzieningen in de buurt zijn ‘Hoog Catharijne’, het bekendste winkelcentrum van Utrecht, en ‘Tivoli Vredenburg’, een uniek muziekcomplex voor allerlei soorten muziek en entertainment. Al met al is het appartement zeer goed gelegen voor al uw wensen en behoeften!

Je vind de Kamer aan de Voorstraat  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Voorstraat en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Voorstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Voorstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Kamer Voorstraat in Utrecht

Prijs – 630.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren