Voorstraat Utrecht, Nederland in Utrecht via Huurflits

Voorstraat Utrecht, NederlandDe studio- Bevindt zich op de tweede verdieping.- Keuken is voorzien van diverse keukenapparatuur.- Beschikt over een badkamer die is voorzien van een toilet, douche en wastafel.- Beschikt over een eigen dakterras.

Je vind de Studio aan de Voorstraat Utrecht, Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Voorstraat Utrecht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Voorstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Voorstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Voorstraat in Utrecht

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorstraat Utrecht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren