Voorstreek Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Voorstreek Leeuwarden NederlandOp de 2e verdieping zijn 3 kamers beschikbaar die varieren in afmeting maar ook in kale huurorijs van 300,- tot 330,- . Op deze verdieping is een keuken, aparte douche, apart toilet en een wasruimte voorzien van een droger en 2 wasmachines. De foto’s zijn van 2 kamers op de 2e verdieping, de keuken en wasruimte.NB elke kamer heeft een eigen koelkast!

Je vind de Kamer aan de Voorstreek Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Voorstreek Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Voorstreek in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Voorstreek in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Voorstreek in Leeuwarden

Prijs – 320.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorstreek Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren