Voorstreek Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Voorstreek Leeuwarden NederlandIndeling appartement:- portiek met intercom aan voorzijde- trappenhuis- lift- entree/hal- ruime woonkamer (circa 34 m2) met balkon op het westen, voorzien van buitenzonwering- recente (2018) keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a.: vaatwasser, combi magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast.- badkamer met wastafel en douchecabine

Je vind de Appartement aan de Voorstreek Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Voorstreek Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Voorstreek in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Voorstreek in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Voorstreek in Leeuwarden

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorstreek Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren