Voorthuizenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Voorthuizenstraat DenHaag NederlandBeschrijvingGelegen in Den Haag ligt dit bijzondere appartement in de Voorthuizenstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 65 m2, is gebouwd in 1935 en heeft een energielabel F.Stijlvol wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Voorthuizenstraat is gelegen in de buurt Oostbroek-Zuid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Je vind de Appartement aan de Voorthuizenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Voorthuizenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Voorthuizenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Voorthuizenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Voorthuizenstraat in Den Haag

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Voorthuizenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren