Vorkstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Vorkstraat Rotterdam NederlandIndeling:Entree in appartement in woongedeelte. Aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en er is een wasmachine en droger aanwezig. De nieuwe en fraaie badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met spiegel.

Je vind de Appartement aan de Vorkstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Vorkstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vorkstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vorkstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Vorkstraat in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vorkstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren