Vossehol Oss Nederland in Oss via Huurflits

Vossehol Oss NederlandBegane grond:Deze semi-studio is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De semi-studio heeft een eigen douche, toilet en wastafel. De semi-studio beschikt ook over een kitchenette.De gedeelde keuken op de begane grond is voorzien van allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven/magnetron, koelkast en gaskookplaat met afzuigkap.Er is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik.Tevens is er een ruime berging waar u gemakkelijk een fiets of brommer kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Vossehol Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Oss aan de Vossehol Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Vossehol in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Vossehol in Oss – Klik hier

Details van Studio Vossehol in Oss

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vossehol Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren