Vossepark Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Vossepark Heerlen NederlandBetaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen aan de rand van het centrum van HeerlenSTART VERHUUR12 energiezuinige en moderne 3-kamer appartementen van 65m2 in een statige woonvilla met berging en parkeerplaats.WoonvillaDe Woonvilla heeft 12 moderne appartementen – verdeeld over drie woonlagen- stuk voor stuk fraai afgewerkt met een moderne badkamer, een compleet ingerichte keuken en wanden voorzien van glasvezelbehang. In het midden van het gebouw ligt de entree. Deze biedt toegang tot de ruime, centrale hal. Deze hal geeft tevens toegang tot de vier appartementen op de begane grond.AppartementenAlle appartementen lijken op elkaar, toch is ieder appartement nét even anders.Het woonoppervlakte is gemiddeld ca. 65m2.De appartementen zijn voorzien van een mooie moderne vloerafwerking én vloerverwarming. De vloerverwarming verwarmt én kan koelen. Dat is nog eens comfortabel! Daarbij hebben alle appartementen een keurige wand- en plafondafwerking.De woonkamer heeft toegang tot het balkon en een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 8m² en 10m². De kamers zijn voorzien van royale draaikiepramen. Frisse ruimtes vol daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

Je vind de Appartement aan de Vossepark Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Vossepark Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vossepark in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vossepark in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Vossepark in Heerlen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vossepark Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren