Vossiusstraat Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Vossiusstraat Dordrecht NederlandDit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De wijk heeft vrij veel jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een relatief rustige buurt gezien de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het is gelegen op fietsafstand van het centrum van Dordrecht, op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 2 minuten rijden.***Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd bij aankomst***

Je vind de Kamer aan de Vossiusstraat Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Dordrecht aan de Vossiusstraat Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Vossiusstraat in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Vossiusstraat in Dordrecht – Klik hier

Details van Kamer Vossiusstraat in Dordrecht

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vossiusstraat Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren