Vredenburgplein in Utrecht via Esteon

VredenburgpleinWoonhuis te huur! De woning bestaat uit 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. Totale oppervlakte van de woning: 140m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Utrecht, Binnenstad. De huurprijs bedraagt €1.875,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 5-kamer woonhuis in Utrecht, Binnenstad nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Vredenburgplein en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 5-kamer woonhuis in Utrecht, Binnenstad wees er dan snel bij!

Meer informatie over 5-kamer woonhuis in Utrecht, Binnenstad – Klik hier

Details van 5-kamer woonhuis in Utrecht, Binnenstad

Prijs – 1875.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 140m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vredenburgplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren