Vreelandplein Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Vreelandplein Amsterdam NederlandStijlvol wonen in Amsterdam. De buurt heeft relatief veel jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het gezien de bevolkingsdichtheid een relatief rustige buurt. De woning is goed bereikbaar, met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van een supermarkt en een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 2 minuten rijden. Alle faciliteiten worden gedeeld met de hospita.

Je vind de Kamer aan de Vreelandplein Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Vreelandplein Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Vreelandplein in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Vreelandplein in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Vreelandplein in Amsterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vreelandplein Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren