Vreeswijkstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands in Den Haag via Huurflits

Vreeswijkstraat, Den Haag, South Holland, NetherlandsDe entree is middels een typisch Haags open portiek op straat niveau. De voordeur bevindt zich op de eerste etage waar u binnenkomt in een U-vormige hal voorzien van inbouwspots, met separaat toilet, meterkast en garderobekast.Recht tegenover de voordeur komt u in de ruime en heerlijk lichte woonkamer met grote raampartij, perfect in te richten door haar rechthoekige vorm en voorzien van een prachtige laminaat vloer en hoge plinten. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar het zonnig balkon en is toegankelijk via de woonkamer.

Je vind de Appartement aan de Vreeswijkstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Vreeswijkstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Vreeswijkstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Vreeswijkstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Vreeswijkstraat in Den Haag

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Vreeswijkstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren