Waalstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Waalstraat DenHelder NederlandIndeling:Bij binnenkomst treft u een entree met een hal en gang, voorzien van een trap die leidt naar een luxe keuken met diverse apparatuur en een ruime woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime tuin van ongeveer 60 m².Op de bovenverdieping vindt u 3 royale slaapkamers en een keurig nette badkamer. Tevens is hier een vlizotrap die toegang biedt tot de ruime bergzolder, waar ook de cv-ketel is geïnstalleerd.

Je vind de Huurwoning aan de Waalstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad DenHelder aan de Waalstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Waalstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Waalstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Huis Waalstraat in Den Helder

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 103

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waalstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren