Waalstraat in Utrecht via Esteon

WaalstraatTe huur in Utrecht! Een appartement, gemeubileerd, van 90m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, vaatwasmachine, lift of begane grond. De huurprijs is €1.595,- per maand. De borgsom bedraagt €1.595,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Zuidwest, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Waalstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Zuidwest, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Zuidwest, Utrecht – Klik hier

Details van Appartement in Zuidwest, Utrecht

Prijs – 1595.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waalstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren