Wagenaarstraat Oss Nederland in Oss via Huurflits

Wagenaarstraat Oss NederlandIndeling en omschrijving huur semi-appartement Oss:Eerste verdieping:Dit semi-appartememt beschikt over een nette laminaat vloer en geniet veel lichtinval middels het grote raampartij. Het semi-appartement beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven/magnetron, koelkast en gasplaat met afzuigkap.Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Ook is er een ruime berging aanwezig waar je een fiets of brommer makkelijk kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Wagenaarstraat Oss Nederland  te Oss nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Oss aan de Wagenaarstraat Oss Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Oss. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wagenaarstraat in Oss wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wagenaarstraat in Oss – Klik hier

Details van Studio Wagenaarstraat in Oss

Prijs – 870.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wagenaarstraat Oss Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren