Walakker Assen Nederland in Assen via Huurflits

Walakker Assen NederlandEntree/hal, berging met CV opstelling, woonkamer ca. 22 m², studeer/hobbykamer ca. 10 m², slaapkamer 14 m² en een keuken met kitchenette en spoelbak. De ruime badkamer met hangend toilet is zowel vanuit de slaapkamer als de hal te bereiken. Het appartement wordt kaal opgeleverd en kan naar eigen smaak worden afgewerkt. Ook is er een gezamenlijke fietsenstalling en een nieuwe fietsenstalling speciaal voor elektrische fietsen.

Je vind de Appartement aan de Walakker Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Walakker Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Walakker in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Walakker in Assen – Klik hier

Details van Appartement Walakker in Assen

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Walakker Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren