Walchersestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Walchersestraat Rotterdam NederlandDit leuke vier kamer portiek appartement op de eerste en halve derde verdieping is gelegen in Carnisse en is op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het appartement is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en centrale verwarming met combi ketel. Daarnaast beschikt de woning over een balkon (ca. 1,30 x 0,90m).De indeling van de woning is:Eerste verdieping:Gang met toegang tot de trap naar de derde verdieping, badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer.Nette wit betegelde badkamer (ca. 2,30 x 0,90m) met douche, toilet en vaste wastafel.Keurig wit betegelde keuken (ca. 3,00 x 1,50m) met wit keukenblok, grijs aanrechtblad, vier bovenkasten en toegang tot het balkon.Woonkamer (ca. 6,70 x 4,00/3,00m).Slaapkamer (ca. 4,40 x 3,90m).

Je vind de Appartement aan de Walchersestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Walchersestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Walchersestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Walchersestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Walchersestraat in Rotterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Walchersestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren