Waldhoorn CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Waldhoorn CapelleaandenIJssel NederlandOver dit huisWoning gelegen in Capelle aan den IJssel. kamer (10m2) op de 1e verdieping van de woning. Op loopafstand van diverse winkels en leuke cafés en treinstation Capelle Schollevaar. Buslijn 30 en 607 op loopafstand.Indeling:Gedeelde ingang. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en keuken. Entree van de ruime kamer op de 1e verdieping. De gedeelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegel, een ligbad en een toilet. Separaat toilet op de begane grond. De gedeelde keuken is voorzien van een spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, oven en wasmachine. De keuken, badkamer en woonkamer worden gedeeld met 2 huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Waldhoorn CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Waldhoorn CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Waldhoorn in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Waldhoorn in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Waldhoorn in Capelle aan den IJssel

Prijs – 690.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waldhoorn CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren