Walenburgerweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Walenburgerweg Rotterdam NederlandDe kamer is volledig gemeubileerd met een bed, een dekbed, bureau, stoel, lade, gordijnen etc De kamer heeft een groot raam met een geweldig uitzicht op de skyline van het centrum van Rotterdam Het huis heeft een grote keuken plus een kleine kitchenette (dicht bij deze kamer) er is een badkamer met douche plus 2 toiletten De woning ligt zeer dicht bij het centrum van rotterdam en het centraal station Hier vind je allerlei soorten restaurants en winkels

Je vind de Kamer aan de Walenburgerweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Walenburgerweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Walenburgerweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Walenburgerweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Walenburgerweg in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 9

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Walenburgerweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren