Walramstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Walramstraat Sittard NederlandTwee slaapkamer appartement gelegen aan de Walramstraat in Sittard, op loopafstand van het centrum van Sittard. Verschillende supermarkten, winkels, en restaurants liggen in de directe nabijheid. Het centraal station van Sittard ligt op nog geen 5 minuten lopen. Huurtoeslag is mogelijk in dit appartement!Indeling:Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, open keuken met ingebouwd gasfornuis, twee slaapkamers, badkamer met wastafel en douche, een seperaat toilet én een dakterras!

Je vind de Appartement aan de Walramstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Walramstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Walramstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Walramstraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Walramstraat in Sittard

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Walramstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren