Walstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Walstraat Deventer NederlandIndeling: Hal, trap naar eerste verdieping. Ruime L-vormige woon/slaapkamer voorzien van prachtige houten luiken en fraai uitzicht over de Walstraat! De open keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, koelkast en oven. Het slaapgedeelte is zeer makkelijk af te scheiden! Aparte badkamer voorzien van douche en toilet.

Je vind de Studio aan de Walstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Deventer aan de Walstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Walstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Walstraat in Deventer – Klik hier

Details van Studio Walstraat in Deventer

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Walstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren