Wamelplein Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Wamelplein Amsterdam NederlandKamer te huur aan het Wamelplein Amsterdam Zuidoost.De kamer is ongeveer 16 m2 in een 4 kamer studio woning.5 minuten van snelwegen en 5 minuten van arena. Rustige buurt. Gratis parkerenEigenaar blijft een halve week.Op zoek naar werkend persoon, studenten.

Je vind de Kamer aan de Wamelplein Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Wamelplein Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Wamelplein in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Wamelplein in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Wamelplein in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wamelplein Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren