Wassenaarseweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Wassenaarseweg DenHaag NederlandIndeling: De studio’s beschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en zijn verder ingericht met lounge set met TV, een kleine eethoek, een dubbel bed en voldoende kastruimte. De nette keukens beschikken over een koelkast, en een oven en kookplaat.

Je vind de Studio aan de Wassenaarseweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Wassenaarseweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Wassenaarseweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Wassenaarseweg in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Wassenaarseweg in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 39

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wassenaarseweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren