Wassenberghstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Wassenberghstraat Groningen NederlandRiant appartement met 2 slaapkamersGelegen aan het Wassenberghstraat in Groningen komt dit prachtige appartement beschikbaar (circa 105m2 groot). De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon.De keuken is voorzien van alle luxe zoals vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, kookplaat en afzuigkap.De eerste wc gelegen in de hal.Op de tweede etage de badkamer met tweede toilet, wastafel, douche, handdoeken droger en nog een balkon. Twee ruime slaapkamers beide voorzien van inbouwkasten. Beide slaapkamers worden nog voorzien van een bed.

Je vind de Appartement aan de Wassenberghstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Wassenberghstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Wassenberghstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Wassenberghstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Wassenberghstraat in Groningen

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wassenberghstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren