Waterkant Spanbroek Nederland in Spanbroek via Huurflits

Waterkant Spanbroek NederlandWij bezorgen de eerste toiletspullen en zorgen voor fris bedlinnen. Er is gratis wifi in elk appartement studio en we houden de appartementen wekelijks schoon. Er zijn optionele maaltijdpakketten beschikbaar en we leveren volledige ondersteuning online tijdens uw verblijf

Je vind de Studio aan de Waterkant Spanbroek Nederland  te Spanbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Spanbroek aan de Waterkant Spanbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Spanbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Waterkant in Spanbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Waterkant in Spanbroek – Klik hier

Details van Studio Waterkant in Spanbroek

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waterkant Spanbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren