Waterlinie Steenbergen Nederland in Steenbergen via Huurflits

Waterlinie Steenbergen NederlandHet complex ‘Henri’ aan de Waterlinie in nieuwbouwwijk ‘Buiten de Veste’ begint vorm te krijgen en de oplevering staat voor de deur. Het complexHet complex is opgetrokken uit een modulair staalframe afgewerkt met robuust hout en veel glas. Zowel de binnen- als de buitenzijde van het gebouw staat in het teken van duurzaamheid. Zo beschikt dit complex over warmte terugwin installatie, vloerverwarming, 44 PV zonnepanelen en een duurzame installatie gedreven door waterpompen welke energie uit de bodem gebruiken. Het complex is bovendien volkomen gasloos.De woningDit complex beschikt over twee woningtypes: een 2-kamer appartement en de studio. Beide woningtypes zijn voorzien van openslaande deuren en grote raampartijen met veel lichtinval.De omgevingHet complex is gelegen in de woonwijk Buiten de Veste. Deze nieuwe woonwijk is gelegen aan de rand van Steenbergen in een natuurrijke omgeving. Basisvoorzieningen bevinden zich in de nabijheid en de is gemakkelijk te bereiken.

Je vind de Studio aan de Waterlinie Steenbergen Nederland  te Steenbergen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Steenbergen aan de Waterlinie Steenbergen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Steenbergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Waterlinie in Steenbergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Waterlinie in Steenbergen – Klik hier

Details van Studio Waterlinie in Steenbergen

Prijs – 606.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waterlinie Steenbergen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren