Waterloostraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Waterloostraat Rotterdam NederlandBEGANE GROND: Gesloten portiek en gedeelde trapopgang. EERSTE VERDIEPING: Lichte woonkamer met open keuken (nieuwe keuken). De keuken is voorzien van onder andere een koelkast met vriezer, een oven en een kookplaat. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, een wastafel met spiegel, een toilet en wasmachine. Aan de rustige achterzijde is de ruime slaapkamer met toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Waterloostraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Waterloostraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Waterloostraat in Rottredam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Waterloostraat in Rottredam – Klik hier

Details van Appartement Waterloostraat in Rottredam

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waterloostraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren