Watermeterpad Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Watermeterpad Rotterdam Nederland– Zeer mooie kamer dichtbij de Erasmus Universiteit – 5 min fietsen naar de Erasmus Universiteit – 10 min lopen naar de Erasmus Universiteit – Openbaar vervoer (tram) om de hoek waarmee je in 10 minuten in het centrum bent! – Supermarkt Plus ongeveer 5 minuten lopen De plaats is eigendom van een lieve en creatieve dame. Je deelt met haar de keuken, woonkamer, toilet en badkamer.

Je vind de Kamer aan de Watermeterpad Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Watermeterpad Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Watermeterpad in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Watermeterpad in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Watermeterpad in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Watermeterpad Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren