Waterrand Groningen in Groningen via Huurflits

Waterrand GroningenAan het Reitdiep (Van Goghstraat) liggen zes opvallende woontorens, opgetrokken uit witte en rode steen. Vier van deze torens zijn bestemd voor de verhuur. Elke toren herbergt achttien luxe huurappartementen. De appartementen zijn royaal en speels van opzet en beschikken over een ruime living met aparte eethoek en aangrenzend een moderne keuken. Ook de afmetingen van beide slaapkamers zijn aantrekkelijk. Het geheel wordt gecompleteerd door een badkamer met comfortabel ligbad, douche en een zonnebalkon.

Je vind de Appartement aan de Waterrand Groningen  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Waterrand Groningen en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Waterrand in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Waterrand in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Waterrand in Groningen

Prijs – 941.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 86

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waterrand Groningen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren