Waterviolier s-Gravendeel Nederland in s-Gravendeel via Huurflits

Waterviolier s-Gravendeel NederlandBenedenwoning van ca. 57 m² met een prachtige tuin van 29 m² op het noordoosten.Ideaal voor alleenstaanden en koppels zonder kinderen.Het begane grond appartement heeft op de begane grond een ruime woonkamer van ca. 27 m² inclusief keuken, een slaapkamer van 11 m² en een tot aan het plafond betegelde badkamer van 5 m², compleet met sanitair, douchewand, toilet en badkameraccessoires (planchet, spiegel, toiletrolhouder en handdoekhaak).Verder is de woning voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, 2 zonnepanelen, keukenopstelling, terras- en opstaptegels, UTP aansluiting en wandcontactdoos aparte groep.

Je vind de Appartement aan de Waterviolier s-Gravendeel Nederland  te s-Gravendeel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad s-Gravendeel aan de Waterviolier s-Gravendeel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in s-Gravendeel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Waterviolier in ‘s-Gravendeel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Waterviolier in ‘s-Gravendeel – Klik hier

Details van Appartement Waterviolier in ‘s-Gravendeel

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Waterviolier s-Gravendeel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren