Wedesteinbroek Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Wedesteinbroek Nijmegen Nederland3 slaapkamers en een zolderBegane grond:hal, toilet, meterkast, tuingerichte woonkamer met open keuken1e verdieping:overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet enwastafel.2e verdieping:zolder met wm aansluiting, cv- en bergruimte.

Je vind de Huurwoning aan de Wedesteinbroek Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nijmegen aan de Wedesteinbroek Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Wedesteinbroek in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Wedesteinbroek in Nijmegen – Klik hier

Details van Huis Wedesteinbroek in Nijmegen

Prijs – 935.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Wedesteinbroek Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren