Weena Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Weena Rotterdam NederlandIndeling:Gemeenschappelijke entree op de begane grond met brievenbussen en bellentableau. Entree van het appartement met ruime hal. De lichte woonkamer biedt een prettig uitzicht over het Hofplein. De open keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, oven en kookplaat. Aan de achterzijde is de slaapkamer gelegen. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Weena Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Weena Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Weena in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Weena in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Weena in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weena Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren