Weena Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Weena Rotterdam NederlandZeer schone ruime kamer beschikbaar in een appartement met twee verdiepingen! De kamer kreeg de hele eerste verdieping van het appartement met een eigen terras, een queensize bed, een nieuw bureau, een kast en een dressoir. Midden in het appartementencomplex is een gemeenschappelijke tuin. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt, vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine en wasdroger.

Je vind de Kamer aan de Weena Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Weena Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Weena in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Weena in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Weena in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weena Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren