Weena Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Weena Rotterdam NederlandEen middelgrote kamer in een 2 verdiepingen tellend appartement in het centrum van Rotterdam naast het centraal station van Rotterdam. Enkele minuten loopafstand van openbaar vervoer, winkelgebied, bioscoop, Chinatown en nog veel meer. Het appartement is zeer modern en beschikt over een magnetron, oven, koelkast, vaatwasser en wasmachine. De badkamer en toilet zijn in 2020 gerenoveerd. Het pand biedt een beveiligde stalling voor fietsen.

Je vind de Kamer aan de Weena Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Weena Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Weena in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Weena in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Weena in Rotterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weena Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren