Weenapad Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Weenapad Rotterdam NederlandHet appartement is gelegen naast Rotterdam Centraal en midden in het Centrum. Supermarkten, winkels, restaurants en bioscoop zijn op loopafstand. Het appartement heeft een zeer veilig beveiligingssysteem met een conciërge. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt, vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine en wasdroger.

Je vind de Kamer aan de Weenapad Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Weenapad Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Weenapad in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Weenapad in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Weenapad in Rotterdam

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 7

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weenapad Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren