Weerdsingel Oostzijde in Utrecht via Esteon

Weerdsingel OostzijdeTe huur in Noordoost! Een zelfstandige studio bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een totale oppervlakte van 45m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De huurprijs per maand is €2.100,-. De bijkomende borgsom is €2.100,-. Is dit jouw woningmatch?

Je vind een Zelfstandige studio te huur in Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Zelfstandige studio ligt in de stad Utrecht aan de Weerdsingel Oostzijde en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Zelfstandige studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Zelfstandige studio te huur in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Zelfstandige studio te huur in Utrecht – Klik hier

Details van Zelfstandige studio te huur in Utrecht

Prijs – 2100.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weerdsingel Oostzijde

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren