Weeshuisgang Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Weeshuisgang Groningen NederlandIndeling:Via de afgesloten portiek met intercom kom je bij de ingang van de woning op de eerste verdieping.U komt binnen in de ruime woonkamer met open keuken voorzien van inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en opbergkasten. De slaapkamer is ongeveer 15 m2 en badkamer is voorzien van toilet, vaste wastafel en inloopdouche. Verder is er nog een bergruimte waar de CV-ketel zich bevindt evenals de aansluiting voor de wasmachine en droger. Dit appartement beschikt over een frans balkon. Fietsen en/of scooters kunnen gestald worden in de privé berging op de begane grond (ca. 4 m2).

Je vind de Appartement aan de Weeshuisgang Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Weeshuisgang Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Weeshuisgang in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Weeshuisgang in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Weeshuisgang in Groningen

Prijs – 1009.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weeshuisgang Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren