Weissenbruchlaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Weissenbruchlaan Rotterdam NederlandIndeling:Entree, hal, woon/slaapkamer, luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, wasmachine en huishoudapparatuur, luxe toilet/doucheruimte met wastafel. Voorzien van centrale verwarming, volledig gemeubileerd, gestoffeerd en van alle gemakken voorzien, inclusief linnengoed.

Je vind de Appartement aan de Weissenbruchlaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Weissenbruchlaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Weissenbruchlaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Weissenbruchlaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Weissenbruchlaan in Rotterdam

Prijs – 920.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Weissenbruchlaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren